Üzletszabályzat


Üzletszabályzat

1. Általános rendelkezések

A biletmaster.ro on-line jegyértékesítő rendszer a Jegymester Kft. internetes katalógusa, melyben romániai kulturális és sport-intézmények által forgalomba hozott jegyeket, illetve bérleteket kínál eladásra. A Jegymester Kft. (továbbiakban Eladó) honlapján keresztül történt kiválasztással, valamint a kapcsolódó banki oldalon való on-line bankkártyás fizetéssel a jelen dokumentumban leírt feltételek szerint vásárlási szerződés jön létre Eladó és a választás értékét kiegyenlítő magánszemély vagy cég (továbbiakban Vevő) között, a nyelv-választástól függően magyar, román vagy angol nyelven. Vevő regisztrációt követően, a vásárlás menetét követve, a vásárlás adatait összesítő jóváhagyó oldalon a Fizetés gomb megnyomásával fogadja el a szerződés feltételeit, egyben jelen üzletszabályzat rendelkezéseit. A létrejött szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, így az iktatott formában nem hozzáférhető. A szerződés létrejöttét a dokumentált és elektronikusan elmentett vásárlás igazolja.

2. A szerződés tárgya

Eladó által kiválasztásra és egyúttal vásárlásra felkínált jegyek és bérletek, melyek tulajdonságai, jellemzői, valamint a vásárlás feltételei a hozzájuk tartozó konkrét oldal(ak)on ismerhetők meg.

3. Szerződő felek azonosítása

Eladó kizárólag a www.biletmaster.ro oldalon, a saját, valamint a vele szerződésben álló kulturális intézmény logójával és adataival jól felismerhetően azonosított internetes katalóguson keresztül kiválasztott, az ott szereplő vásárlási feltételek szerint a kapcsolódó banki oldalon megvásárolt jegyekért, bérletekért felel.

Vevő a regisztrációs adatlap kitöltésével adja meg vásárlási adatait, Eladó ezeknek megfelelően felel a teljesítésért és a számla kiállításáért. Vevőnek a regisztráció során lehetősége van adatait ellenőrizni/módosítani, de ezt a sikeres regisztráció után is bármikor megteheti, az Adatmódosítás menüpont alatt. A hibás vagy hamis adatok megadásából eredő károkért minden felelősség Vevőt terheli. Eladó a nyilvánvalóan hibás vagy hamis regisztrációt jogosult törölni, továbbá kétség esetén Vevő valódiságát jogosult ellenőrizni.

4. Vételár, fizetési és szállítási feltételek

A jegyek és bérletek mellett feltüntetett ár azok vételára, amely egyúttal tartalmazza az általános forgalmi adót is (ÁFA). A vételár kiegyenlítése kizárólag bankkártyás fizetéssel, Eladó internetes oldaláról továbblépve a vele szerződésben álló bank honlapján történhet. A banki fizetőoldalon felmerülő esetleges hibákért a Jegymester Kft. nem tud felelősséget vállalni. Rendszerünk automatikus visszaigazoló e-mailjének kiküldésével, illetve az egyes tranzakcióknak a honlap Személyes adatok/Saját vásárlások menüpontjában való megjelenítésével igazolja cégünk az adott vásárlás sikerességét (sikertelenségét). Az automatikus visszaigazoló e-mailt a Vevő által megadott e-mail címre küldjük. A hibás e-mail cím megadásából fakadó minden kárért felelősség Vevőt terheli.

A jegyek, bérletek átvételére az alábbiak szerint nyílik lehetőség:

  • Személyesen a honlapunkon ("Így juthat jegyeihez/bérleteihez") megjelölt helyen. A jegyátvétel helyét a vásárlás végén kapott utalványon is feltüntetjük.

A vásárlás menetéről részletes leírást talál a Súgóban

5. Saját nyomtatású jegyek

A saját nyomtatású jegyeket vásárlóink a sikeres vásárlást követően saját maguk nyomtathatják ki, azokat nem lehet sem személyesen a pénztárban, sem postai úton átvenni, A kinyomtatott jegy abban az esetben használható, amennyiben azon a vonalkód és a vonalkód melletti kód olvasható.

A saját nyomtatású jegyek esetében adott a csere lehetősége. Amennyiben magasabb értékű jegyet alacsonyabb értékűre cserél (pl. hétvégi időpontra szóló kiállításjegy helyett hétköznapi időpontra szólót választ), úgy a különbözetet elveszíti. Ha jegyeit magasabb értékű jegyekre cseréli, akkor a különbözetet bankkártyás fizetéssel egyenlítheti ki. Ha a jegyet már felhasználta vagy kicserélte, vagy ha letelt a cserére érvényes határidő (kiállítások esetében általában az eredeti idősáv kezdete), akkor a csere nem lehetséges.

A saját nyomtatású jegyek elvesztéséből, ellopásából, hibás nyomtatásából, lemásolásából, többszörös kinyomtatásából eredő következményekért és károkért felelősség kizárólag a vásárlót terheli.

6. Adatvédelem

Eladó az on-line vásárlás folytán birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a vásárlások teljesítéséhez használja fel, azokat az érintett kulturális intézményen kívül harmadik személynek semmilyen formában tovább nem adja. A vevő a felhasználói fiókjába belépve törölheti az összes személyes adatát a Vásárlásaim/ Személyes adatok/ Felhasználó törlése menüpontokra kattintva.

A biletmaster.ro webáruház tulajdonosa a Jegymester Kft. (székhely: 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 31., Magyarország, cégjegyzékszám: 01-09-369537 adószám: 12033791-2-42.) A webáruház működését a Jegymester Kft. tulajdonában lévő Jegymester Jegyértékesítő Rendszer biztosítja. Minden, a rendszerben rögzített adatra vonatkozik a Jegymester Kft. aktualizált adatkezelési szabályzata, amely elérhető itt.

7. Panaszkezelés

Vevő e-mailben jelezheti problémáját az office@tasz.ro e-mail címen magyar, angol és román nyelven. Eladó a beérkezett e-mailt 72 órán belül megválaszolja, illetve megkezdi az esetleges probléma kivizsgálását. Eladó az office@tasz.ro címre beérkező leveleket elektronikus rendszerben, állapotuk szerint osztályozva nyilvántartja és megőrzi.

8. Egyéb

Eladó on-line jegyértékesítő rendszerén kizárólag a vásárlás lehetőségét kínálja látogatói számára, foglalást sem telefonon, sem e-mailben nem tud elfogadni, továbbá a megvásárolt jegyeket sem visszaváltani, sem más jegyre cserélni nem áll módjában (kivétel: ld. 5. pont).

A kulturális intézmények a műsorváltoztatás jogát fenntartják. Műsorváltozás esetén, illetve amennyiben az előadás elmarad, a jegyek az intézmény pénztárában visszaválthatók vagy más jegyekre cserélhetők.

Utolsó változás kelte: 2018. május 25.

Az Ön böngészője elavult

Az oldal megfelelő működéséhez kérjük, frissítse azt, vagy használjon másikat! FRISSÍTÉS MOST

×